Stiri recente:

ANUNȚ In conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se aduce la cunoștința publică următorul proiect de act normativ: Proiect de hotărâre  Nr. 13/03.02.2023 privind aprobarea Re

   Nr. 756/03.02.2023 

                                                            ANUNȚ

In conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se aduce la cunoștința publică următorul proiect de act normativ:

Proiect de hotărâre  Nr. 13/03.02.2023

privind aprobarea Regulamentului de instituire şi administrare a taxei de salubrizare pentru utilizatorii serviciului de salubrizare care beneficiază individual de prestarea serviciului de salubrizare fără contract încheiat cu operatorul de salubrizare şi pentru instituirea şi aprobarea taxei de salubrizare pentru utilizatorii care beneficiază individual de prestarea serviciului de salubrizare fără contract încheiat cu  operatorul de salubritate

 

            Potrivit art 7, alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, "Anunțul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunostința publicului, în condițiile alin. (1), cu cel puțin 30 de zile  înainte de supunerea spre avizare de către autoritățile publice".

În conformitate cu prevederile art 7, alin. 4 din Legea nr. 52/2003 "La publicarea anunțului, autoritatea administrației publice va stabili o perioadă de cel puțin 10 zile calendaristice pentru proiectele de acte normative prevăzute la alin. (2), pentru a primi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice.

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, poate fi consultat:

-          pe site-ul Primăriei Comunei Iara - www.primariaiara.ro -

-          la sediul Primăriei Comunei Iara , Localitatea  Iara

Termen pentru transmiterea de propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul supus dezbaterii publice: 13 februarie 2023.

Transmiterea propunerilor, sugestiilor și opiniilor se poate face:

-          prin email pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          prin poștă pe adresa Primăriei Comunei Iara loc. Iara nr. 282, jud. Cluj

-          depuse la Registratura - Primăria Primăriei Comunei Iara loc. Iara nr. 282, jud. Cluj

Materialele transmise vor purta mențiunea: "Recomandare pentru proiect HCL  privind aprobarea Regulamentului de instituire şi administrare a taxei de salubrizare pentru utilizatorii serviciului de salubrizare care beneficiază individual de prestarea serviciului de salubrizare fără contract încheiat cu operatorul de salubrizare şi pentru instituirea şi aprobarea taxei de salubrizare pentru utilizatorii care beneficiază individual de prestarea serviciului de salubrizare fără contract încheiat cu  operatorul de salubritate”

 

 

Secretar general ,

Bica Ciprian- Ovidiu

Tipărire Email

HOTARARI ALE CONSILIULUI LOCAL