• Home
  • Avizier
  • Anunț privind asistența pentru depunerea declarației unice 212

Anunț privind asistența pentru depunerea declarației unice 212

ANUNȚ IMPORTANT!

În atenția cetățenilor comunei Iara !


În urma adresei cu numărul 4767/11.05.2018, a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în vederea completării DECLARAȚIEI UNICE 212, care va trebui depusă la ANAF pana la data de 15 iulie 2018 , toți cei care vă regăsiți în tabelul atașat mai în jos , va trebui să vă depuneți declarația unică privind impunerea veniturilor pentru persoane fizice. În acest scop, veți fi asistați pentru crearea contului dumneavoastră pe site-ul ANAF , în Spațiul Privat Virtual ( cei dintre dumneavoastră care nu aveți deja acest cont ) unde veți putea completa declarația unica online și va fi trimisă direct pe site-ul ANAF sau veți putea completa declarația și pe foaie și apoi depusă de angajatul primăriei la ANAF. Persoana desemnată din cadrul Primăriei Comunei Iara , este Macavei Ioan, care vă va asista.

ATENȚIE! PERSOANA DESEMNATĂ, DOMNUL MACAVEI IOAN NU ARE VOIE SĂ VĂ COMPLETEZE DECLARAȚIA UNICĂ .

Obligațiile acestuia sunt :
1. Asistență privind modul de completare a declarației unice.
2. Asistență cu privire la înregistrarea în Spațiul Privat Virtual.
3.Asistență pentru transmiterea declarației unice prin mijloace electronice.
4. Asistență privind depunerea declarațiilor unice în format de hartie .
Depunerea declarației unice online pana la data de 15 iulie 2018 vă aduce o reducere de 5% atat din impozitul pe venit cat și din contribuțiile sociale datorate plus că veți avea acces 24 h/24 h la toate informațiile cu privire la situația fiscală personală .


Prin urmare puteți să primiți asistență direct la sediul Primăriei Iara sau să vă deplasați personal la sediul ANAF Turda sau Cluj.

Tipărire Email

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates